MENU

Brezžične prenosne baterijske svetilke
nepogrešljiv dodatek vsakega doma

Brezžične prenosne baterijske svetilke so v zadnjem času postale pravi prodajni hit in nepogrešljivi dodatek vsakega doma, gostinjskega lokala, kavarne... Nova generacija prenosnih LED svetilk vam daje svobodo in ustvarjanje prijetnega vzdušja na katerem koli mestu, želite. Brezžične svetilke so praktičen in eleganten način za dodajanje čudovite osvetlitve vsakemu prostoru, večino svetilk je mogoče uporabljati tudi na prostem. Prav tako je pri veliki večini mogoče tudi svetlobo zatemniti in si ustvariti prijetno razpoloženje. In mimogrede, tudi izgledajo neverjetno.

Zakaj imamo radi prenosne baterijske svetilke?
Ker privlačen in cenovno ugoden način za osvetlitev vašega prostora brez potrebe po dodatni vtičnici. Te prenosne luči na baterije prinašajo funkcionalno razsvetljavo, kamorkoli jo želite. Idealne so za zatemnjene kote, primerne za prostore, kje nimate vtičnice, hkrati pa zelo praktične, saj je njihova brezžična zasnova estetsko prijetna in lahko pripomore k zmanjšanju nereda kablov.

Kaj moramo paziti, pri izbiri prenosne svetile?
Eden od glavnih dejavnikov pri izbiri baterijske svetilke je zagotoviti, da je količina svetlobe, ki jo oddaja svetilka, primerna za razpoložljivi prostor, kamor nameravate postaviti svetilko. Prav tako je  pomembno merilo pri premičnih lučeh čas delovanje baterije. Njen obseg je namreč odvisen od tega, ali uporabljate polno ali nižjo svetlobno jakost. Baterijska svetilka, ki neprekinjeno osvetljuje pri polni svetlosti, bo delovala približno 6 ur. Številne različice svetijo celo 8 ur ali več. Pri izbiri brezžične svetilke upoštevajte tudi njeno velikost, obliko, vrsto baterije in vse dodatne priročne funkcije, ki jih svetilka lahko ponuja.

Kako se polnijo prenosne baterijske svetilke?
V večini primerov se prenosne namizne svetilke polnijo prek standardnih USB vrat. Vse kar morate storiti je, da priključite adapter v električno vtičnico in priloženi kabel USB na vašo luč. Nekatere modele je mogoče polniti še bolj udobno z uporabo priključne postaje ali polnilne postaje. 

Prednosti svetil na baterije
Brezžična razsvetljava nudi veliko udobja in ponuja resnično vsestranskost v tem, kako uživate v različnih ravneh svetlobe v vašem domu in okoli njega. Svetilke, ki delujejo na baterije, vam dajejo svobodo, da svoj vir svetlobe prenesete iz ene sobe v drugo in jo v trenutku enostavno preuredite. Hitro in enostavno lahko ustvarite več svetlobe v določenem prostoru, ne da bi vas skrbelo za žice. Namizne svetilke za ponovno polnjenje so tudi odlična zunanja luč za tople večere na vaše balkonu ali terasi. Ali pa si prenosno svetilko preprosto odnesete na sprehod ob jezero ali na obalo. LED-svetilke na baterije ponujajo dodatne prednosti, kot so boljša energetska učinkovitost in odlične barvne možnosti za osvetlitev in ustvarjanje razpoloženja znotraj in zunaj.

Kje lahko uporabljam namizno prenosno svetilko?
Svoje baterijske namizne svetilke lahko prinesete v kateri koli prostor doma ali celo zunaj na svež večerni zrak. Svojo svetilko premaknite bližje vaš namizni igri ali jo postavite v kot, da boste osvetlili mizo s prigrizki ali pa preprosto pritegnite pozornost na določen del doma. Poleg svoje izjemne vsestranskosti vam luči na baterije nudijo takojšnjo osvetlitev, če izgubite napajanje med nevihto. 

Prenosne namizne svetilke na baterije nam dajejo novo svobodo nad svetlobo in ambientom v naših domovih.
Smo neverjetno navdušeni, ko vidimo, da so naše najljubše blagovne znamke v zadnjih letih 'odvrgle okove' in sprejele prenosno tehnologijo v svoje namizne svetilke. Danes so naši najljubši modeli na novo zasnovani na način, ki jim omogoča, da izpolnijo potrebe našega današnjega življenja.

Katera je najbolj primerna prenosna baterijska svetilka?
V naši ponudbi imamo pester izbor prenosnih namiznih svetilk. V nadaljevanju smo za vas izbrali nekaj najljubših modelov in prepričani smo, da boste med njimi našli ustrezno zase.

Easy Peasy (LODES)

Z močno osebnostjo in kiparsko obliko, ki spominja na obliko zvoncev, je Easy Peasy komplet prenosnih in polnilnih namiznih svetilk, sestavljenih iz dveh zaobljenih elementov, ohišja in gumba. Izdelan iz pihanega stekla, Easy Peasy omogoča osebno prilagajanje bivalnih prostorov. Kot nabor prijaznih likov, ki spominjajo na punčke, prenosne in polnilne svetilke Easy Peasy v svojem imenu odražajo igriv duh. Prenosna svetilka Easy Peasy s kiparskim dizajnom, ki si prizadeva za minimalno eleganco skozi zaobljene oblike in eklektične barvne kombinacije, doda toplino in značaj vsakemu okolju.

Na voljo v štirih barvnih kombinacijah, vsaka svetilka je sestavljena iz dveh elementov, ohišja in držala. Telo svetilke ima kovinsko podlago, v kateri je LED svetlobni vir in bel metakrilatni difuzor, ovit s steklenim zvoncem. Steklo filtrira svetlobo in je na voljo v dveh različnih oblikah in barvah. Na vrhu je zaokrožena palica, ki omogoča prižiganje in izklapljanje svetilke ter zatemnitev jakosti in toplote svetlobe. Bolj kot svetilka je Easy Peasy živahen spremljevalec, ki s svetlobno intimnostjo ogreje vsak prostor.

Več o tem

Follow Me (MARSET)

Je pionir prenosne razsvetljave je v samo nekaj kratkih letih postal ikona oblikovanja. Njegove preproste, zračne linije, nagibni senčnik in različna jakost svetlobe so jo uveljavili kot lepo in praktično svetilko. Zdaj je FollowMe naredil korak naprej s ponudbo razširjene kolekcije z več barvami: roza, modra, terakota in zelena. Ročaj je še vedno iz lesa, v tem primeru pobarvan.

Barve FollowMe ponujajo več možnosti: roza in modra, katerih mehke barve in nežna svetloba vabijo vedrino, sta idealni za otroške sobe ali pastelne motive, medtem ko bolj intenzivne in prefinjene zelene in terakota dodajo piko na i krepko barvo vsakemu okolju.

Medtem ko je original predmet majhnega formata, Plus reproducira svojo enako obliko in toplino, vendar v večji velikosti. Ta različica izstopa po svoji sposobnosti ustvarjanja celotne atmosfere kot namizna svetilka ali celo na tleh. Oba imata klasično nagibno belo polikarbonatno senčilo, ki ponuja neposredno svetlobo za branje. Imajo tristopenjski zatemnilnik za regulacijo jakosti. Avtonomni in brezžični, delujejo z visoko učinkovito litij-ionsko baterijo, ki jih napaja od 5 do 20 ur, in imajo vhod USB-C za lažje polnjenje.

Več o tem

Bicoca (MARSET)

Ta barvita, lahka prenosna svetilka oddaja intimno svetlobo, ki doda toplino v vse vaše osebne prostore. Izdelana iz polikarbonata, Bicoca je ustvarjena s prekrivanjem osnovnih geometrijskih figur z nagibnim senčnikom za usmerjanje svetlobe. Trije ločeni dodatki povečajo uporabnost in vsestranskost svetilke. Zmogljiv magnet je mogoče pritrditi na dno napeljave, kar vam omogoča, da ga postavite na kovinske površine - tudi na navpične stene - kljub gravitaciji. Dodatek za fotelje se prekriva preko naslonjal za roke, naslonjala kavča ali vzglavja, tako da lahko svojo Bicoco prinesete v vse svoje osebne bralne prostore.

Široka paleta barv nudi možnost za vsak okus in vsak prostor. Bicoca je majhna, vodljiva, vsestranska in avtonomna.

Več o tem

Dipping Light (MARSET)

Zgodovina Dipping Light se je šele začela. Marset se ni bil pripravljen zadovoljiti le z dvema velikostma namizne svetilke, ki ju je imel do zdaj v svoji ponudbi. Njegova najbolj poetična svetloba širi svojo uporabo in je zdaj na voljo kot prenosna svetilka, viseča svetilka, stenska svetilka in namizna svetilka velikosti ø20 cm za premostitev vrzeli med majhnimi in velikimi Svetilka je na voljo v 10-ih barvnih kombinacijah.

Prenosna svetilka se zanaša na baterijo, da se odpove kablu. Ima stikalo na dnu in tako kot druge prenosne svetilke Marset ima zatemnilnik za nastavitev svetlobne moči na eno od treh jakosti. Majhne, a pomembne spremembe, da postane popolnoma mobilen. Lahko ga kupite tudi s kovinskim podstavkom, tako da lahko svetilko postavite na mizo.

Več o tem

Ginger (MARSET)

Les je odličen zaveznik udobne razsvetljave. Je material, ki ga je težko oblikovati, izziv, ki ga kolekcija Ginger lepo rešuje. S kombinacijo pod visokim pritiskom stisnjenih listov lesa, papirja in smol se doseže skoraj povsem raven laminat, ki prostore diskretno osvetli z indirektno svetlobo. Zahvaljujoč litij-ionski bateriji za ponovno polnjenje nova prenosna namizna različica Gingerja omogoča neodvisno osvetlitev prostorov s popolno svobodo in brez potrebe po vtičnicah.

Različica Ginger v kovini ponuja, toplo svetlobo brez bleščanja, ki pomaga poudariti prostore. Ta material se uporablja za nekatere modele kolekcije z različnimi zaključki: zlato, črno-belo zunaj in zlato-belo notranjost. Nova, lažja možnost, ki je rafinirana, skoraj kot skulptura. S tema dvema zelo raznolikima materialoma – lesom in kovino – se Ginger spremeni v vsestransko zbirko, ki zaokrožuje krog in ponuja svetilko za vsako osvetlitev in dekoracijo.

Več o tem


Poldina Pro in Mini Pro (ZAFFERANO)

Namizna svetilka za ponovno polnjenje, s kontaktno polnilno osnovo, lakiranim aluminijastim ohišjem, polikarbonatnim difuzorjem in LED svetlobnim virom. Svetilka se vklopi in izklopi s tipko na dotik, ki se nahaja na vrhu difuzorja; z istim gumbom je mogoče zatemniti jakost svetlobnega toka in prilagoditi barvno temperaturo svetlobe, pri čemer izbiramo med 2700 in 3000K. Svetilka ima tudi funkcijo zatemnitvenega spomina (ko je svetilka vklopljena, bo jakost svetlobe ustrezala predhodno nastavljeni) in stopnjo zaščite IP65, zaradi česar je primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Življenjska doba baterije je zagotovljena za več kot 9 ur.

Poldina je na voljo v 11 različnih barvah, vključno s 3 kovinskimi, ter v različnih dimenzijah in različicah. Svetilke z zlato, kromirano in srebrno prevleko niso primerne za zunanjo uporabo.

Več o tem

Sister in Mini Sister (ZAFFERANO)

Poleg Poldine ponuja Zafferano zbirko inovativnih prenosnih in polnilnih svetilk: široka paleta, ki se razlikuje glede na področja uporabe, ponuja vse funkcije, ki so na voljo z novimi tehnologijami. S tako raznoliko kolekcijo je Zafferano zdaj priznan kot specialist v tem novem sektorju oblikovanja razsvetljave.

Sister Light je namizna svetilka z možnostjo zatemnitve in polnjenja. Ima visoko stopnjo zaščite IP, zaradi česar je idealen za notranjo in zunanjo uporabo. Ima 4-stopenjski zatemnilnik, ki zagotavlja optimalno in najbolj primerno osvetlitev v prostoru. Toplota svetlobe se lahko po potrebi spreminja, z dinamično belo barvo, ki se giblje od 2700 - 3350 - 4000 stopinj Kelvina. Ima dolgo življenjsko dobo, tudi do 58 ur, če je nastavljen na nizko moč (6%). Poleg tega ima ta svetilka posebne funkcije, ki so večinoma zasnovane za restavracije, kot je modra lučka za klic postrežbe. Magnetni sistem pritrdi zgornji del svetilke na steblo; ko je ločena, lahko postane tudi svetilka za nujne primere.

Prenosna svetilka Sister je na voljo v petih različnih barvah in dveh velikostih.

Več o tem

 

Cri Cri (FOSCARINI)

Cri Cri, ki ga je oblikoval Studio Natural za Foscarini, je prenosna baterijska svetilka, ki je na voljo v dveh barvah: rdeči ali zeleni.

Enodnevni izlet na deželo. Piknik s karirastim prtom na travi. To je praznično, sproščeno vzdušje, ki ga prikliče Cri Cri: brezžična svetilka z notranjo baterijo za ponovno polnjenje, ki jo lahko obesite ali odložite kjer koli – na prostem ali v zaprtih prostorih

 Več o tem

Turny (FABBIAN)

Namizna prenosna svetilka Turny je izdelana tako, da je difuzor iz opal PMMA (polimetilmetakrilata), medtem ko sta osnova in ohišje iz ABS, odporna na udarce in detergente. Turny se je razvil v prenosno luč, ki se prilagaja vsem okoljem, da bi v prvi vrsti zadovoljil potrebe hotelov in restavracij.

Stopnja zaščite IP54 omogoča uporabo ne samo v notranjosti, ampak tudi na prostem, kot so terase, vrtovi in terase. LED svetlobni vir je zelo učinkovit. Turny vključuje sistem zatemnitve na dotik.

Več o tem

Take me (ACB)

Je svetilka z zvočnikom, ki jo boste, kot že ime pove, želeli vzeti s seboj povsod. Vključuje 5w Bluetooth zvočnik, ki zagotavlja prvovrstno kakovost zvoka. Sodoben dizajn, odporna in enostavna za prenašanje. Take me v vaš dom vedno prinese pridih stila.

RGB LED prenosna luč z brezstopenjsko zatemnitvijo in več kot 256 barvami svetlobe, ki vključujejo različne načine zabave. Priložen je daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate vse njene funkcije. Litijeva baterija z do 8 ur avtonomije. Zaščita IP44 za uporabo na prostem. Svetilka ima 180 lumnov svetlobnega toka (LED SMD RGB 3w + 5w zvočnik). 

Več o tem

Chispa (MARSET)

Ta design spominja na garažno svetilko, vendar visoko kakovostno, lažjo in izjemno uporabno, s tremi nastavitvami osvetlitve. Chispa je prefinjena prenosna svetilka, ki oddaja toplo svetlobo. Je posebej zasnovana, da služi kot spremljevalec in je uporabna za različne namene. Njena struktura je zaščitena z rešetko, ki vrti vir svetlobe, zaradi česar je z dotikom resnično izvirna. Chispa vzbuja vetrič svežine in novosti, kjer koli je postavljena. Priložen je tudi dodatek, ki omogoča, da jo obesite. Baterijska namizna svetilka ima IP44 zaščito in jo lahko pustite tudi na prostem,

Na voljo v oranžni, modri, zeleni in v posebni črni različici z bakrenimi detajli, oblikovani v sodelovanju z avtomobilsko znamko CUPRA. Chispa vzbuja ustvarjalnost in iznajdljivost, iskrico svetlobe in gorenja.

Več o tem


Ste si že izbrali svoj najljubši kos?
Osvetlitev kuhinje
Kako osvetlimo kuhinjo
Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account