MENU

Zunanja osvetlitev
predstavitev projekta

V mesecu oktobru smo bili pri Formasvetila del projekta opremljanja stanovanjske hiše, natančneje pri zunanji osvetlitvi. Skrbno načrtovanje in sinergija notranjega in zunanjega dekorja nam je bilo glavno vodilo pri omenjenem projektu. S primerno osvetlitvijo smo želeli poudariti določene naravne elemente neposredne okolice hiše ter arhitekturno nit celotnega zunanjega izgleda hiše. Zadovoljstvo stranke nam je bilo v potrditev, da smo svoje delo dobro opravili.

Pri drevesih in grmičkih smo uporabili svetila, katerih snop svetlobe je usmerjen navzgor, s čimer smo tem naravnim elementom dodali nekaj več značaja. Uporabili smo LED svetili Orma in Beret od italijanskega proizvajalca Linea Light. Svetloba se od grmičkov preslika tudi na steno hiše, kjer se odvija igra svetlobe in sence.

S stoječo svetilko Brisa od Vibie smo v sicer temačen kotiček dodali prijetno in diskretno osvetlitev, z namestitvijo svetilke pa je le ta popolnoma oživel.

Za osvetlitev bazena smo uporabili podvodna svetila Nautilus, prav tako od Linea Light. Učinek, ki smo ga s tem dosegli, je neverjeten, saj bazen z osvetlitvijo v večernem času dobi prav poseben čar. Ob robovih hiše smo uporabili Led trak Silicone od Linea Light, s katerim smo vnesli diskreten dodaten vir svetlobe, nad garažo pa smo namestili LED stenska svetila proizvajalca Bega.

Brezžične prenosne baterijske svetilke
nepogrešljiv dodatek vsakega doma
Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account