9010

Proizvajalec Belfiore prihaja iz kraja Nove, iz osrčja Benečije. Začetki segajo v leto 1968. Prvenec je v proizvodnji ročno izdelane keramike na območju, bogatem s surovinami in proizvodno tradicijo. V osemdesetih letih je v svet razsvetljave vstopil s prvi ponudil stenska keramična svetila. Leta 2011 se je ustanovilo podjetje 9010, ki zaradi svoje inovativne filozofije, popolnosti ponudbe in sodobnih rešitev, podprtih s številnimi patenti predstavlja unikatna vgradna svetila.

Osebje podjetja 9010 sestavljajo strokovnjaki, predani svojemu delu. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam podjetja na področju razsvetljave razvijajo izvirne in elegantne kreacije z izpopolnjenim in modernim dizajnom. Uspevajo združiti tradicijo, modernost, ustvarjalnost, uporabnost, pozornost, varnost in oblikovanje, da osvetlijo prostore s široko umetniško perspektivo.

KRISTALNO 9010

KRISTALNO: svetila iz kristalov selenita. Selenit najdemo v naravi v obliki prozornih in prosojnih lusk, ki jih prečka svetloba.

Tehniki podjetja 9010 so s pomočjo najmodernejših tehnologij ustvarili CRISTALY, spojino, ki dodatno izboljša svetlobo, izboljša odpornost proti toplotnim šokom in je popolnoma združljiva z ometi in uporabljenimi materiali za inštalacije iz mavčnih plošč. To je inovativen material, zaradi katerega so izdelki 9010 popolnoma edinstveni in jih ne gre zamenjati z običajnim ometom, ki se uporablja v komercialnih izdelkih, ki so običajni na trgu.

Razvrsti
Prikazov
36| 72| 108|
Izberi pogled Mreža Seznam
Slika 4058 Stenska vgradna svetilka
Slika 4058 Stenska vgradna svetilka
Slika 4100E Stenska vgradna svetilka
Slika 4100E Stenska vgradna svetilka

Prijavi se na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in posebnih ponudbah