Zunanja namizna svetila

Zunanja namizna svetila so odlična rešitev, kadar našim zunanjim površinam manjka dodaten vir osvetlitve, obenem pa želimo malce popestritve. Lahko jih uporabimo za večerno branje ali pa za dekorativen dodatek ob gostovanju zabave, ki jo želimo popestriti z ambientalno osvetlitvijo. Naše dvorišče bo naenkrat oživelo in dobilo ogromno karakterja, sploh ob dolgih večerih. V naše zunanje prostore lahko tako vnesejo občutek polnosti prostora, posledično pa udobje in domačnost. Njihova prednost je v vsestranskosti in prenosljivosti, saj jih lahko preprosto premaknemo na mesto, kjer želimo dodatno osvetlitev. Z njihovo uporabo lahko odlično povežemo notranje in zunanje prostore ter poudarimo naravne elemente našega dvorišča.

Kam jih namestiti?

Zunanja namizna svetila se bodo odlično podala na našo teraso, kjer jih lahko uporabimo ob sedežni garnituri. Tako bomo imeli potrebno osvetlitve za večerno branje ali pa dodaten vir osvetlitve pri sproščanju ob kozarcu vina. Lahko jih postavimo tudi na zunanjo jedilno mizo, sploh kadar gostujemo zabavo in potrebujemo osvetlitev. Če si zaželimo nočnega kopanja, jih lahko postavimo ob bazen in si tako pričaramo sproščujoče vzdušje. V kombinaciji z zunanjimi talnimi svetilkami bomo v naše dvorišče vnesli čudovito dekoracijo.  

Odlično se podajo tudi na terase hotelov, restavracij ali barov, kjer želimo našim gostom nuditi kar najboljšo izkušnjo in svetila imajo pri tem veliko vlogo. Kot dekorativen dodatek na mizah bodo pričarala vabljivo in sproščujoče večerno vzdušje.

Pestra izbira

Zunanja namizna svetila torej ne zagotavljajo zgolj dodatnega vira osvetlitve, ampak kot ambientalna osvetlitev poskrbijo za naše dobro počutje. V široki paleti izbire lahko najdemo tako bolj tradicionalne oblike kot tudi moderne, ki lahko vsebujejo tudi bluetooth zvočnik. Če želimo biti energetsko učinkoviti, se lahko odločimo za solarne namizne svetilke ali pa za LED svetila, ki bodo poskrbela za prihranek enegije in daljšo življenjsko dobo, za lažjo prenosljivost pa se morebiti odločimo za brezžična ali pa baterijska zunanja namizna svetila.

Razvrsti
Prikazov
36| 72| 108|
Izberi pogled Mreža Seznam
Slika Keke namizna svetilka
Slika Keke namizna svetilka

by ACB

Keke namizna svetilka

4080 z DDV 3876 z DDV
LED 6W 4000K
Slika Move it namizna svetilka z Bluetooth zvočnikom
Slika Move it namizna svetilka z Bluetooth zvočnikom

by ACB

Move it namizna svetilka z Bluetooth zvočnikom

4224 z DDV 4013 z DDV
LED 2W 4000K
Slika Take me namizna svetilka z Bluetooth zvočnikom
Slika Take me namizna svetilka z Bluetooth zvočnikom

by ACB

Take me namizna svetilka z Bluetooth zvočnikom

9114 z DDV 8658 z DDV
LED 3W RGB

Prijavi se na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in posebnih ponudbah