Zunanja stropna svetila

Zunanja stropna svetila lahko zunanjosti našega doma dodajo ogromno karakterja in se tako lepo dopolnijo z notranjo osvetlitvijo. Če poletne večere radi preživljemo na svežem zraku, nam bodo pričarala prav posebno in prijetno vzdušje. Primerna so za pokrite terase in balkone, lahko pa jih namestimo tudi nad vhod, kjer bodo pripomogla k večji varnosti, ali pa nad drseča vrata, ki vodijo na teraso, s čimer si bomo zagotovili potrebno osvetlitev. V tem primeru se lahko odločite tudi za svetila s senzorjem gibanja.

Dopolnitev notranje osvetlitve

Če želim energetsko varčna zunanja stropna svetila se lahko odločimo za LED svetilke, ki nam bodo pomagala privarčevati energijo, obenem pa bodo dolgoobstojne. Vsekakor pa moramo pred izbiro dobro premisliti, kam jih želimo namestiti, glede na potrebe po osvetlitvi.

Pri izbiri dekorativnih lastnosti želimo, da se bodo ujemala s svetili v notranjih prostorih in bodo tako poskrbela za skladno in celostno podobo našega doma. Če pa želimo na zunanjih površinah ustvariti še bolj dramatičen učinek, se bomo morebiti raje odločili za dizajnerska zunanja viseča svetila modernih oblik ali pa stoječa svetila, ki bodo pritegnila nemalo pozornosti.

Razvrsti
Prikazov
36| 72| 108|
Izberi pogled Mreža Seznam
Slika Nori zunanja stropna svetilka
Slika Nori zunanja stropna svetilka

by ACB

Nori zunanja stropna svetilka

5155 z DDV 4897 z DDV
E27

Prijavi se na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in posebnih ponudbah