MENU

 Priljubljeni lestenci:


Lestenci za prestižno razsvetljavo

Lestenci, znani tudi kot lustri, slovijo po svojem razkošnem videzu. V večini primerov je njihova svetloba razpršena v vse smeri, zato so odlična izbira za osvetlitev prostora. Še več, kristalna svetila in modeli z elementi leč navdušujejo s posebno očarljivimi odsevi in lomi svetlobe. To v vašem domu ustvari edinstveno vzdušje.

V trgovini Forma svetila lahko odkrijete lestence, prilagojene različnim prostorom in življenjskim slogom. Našli boste lestence iz vrhunskih materialov, kot so kristal, steklo in medenina, izbirate pa lahko med več privlačnimi barvami. Poleg lestencev z vtičnico ponujamo tudi modele z vgrajenimi diodami LED, ki zagotavljajo posebno trajno in učinkovito osvetlitev. Izbirate lahko med lustri različnih velikosti in oblik ter različicami s senčnikom ali brez njega in se odločite, ali imate raje lestenec z enim ali več svetlobnimi viri. Naša svetila so na voljo z različnimi možnostmi upravljanja, številne modele pa je mogoče zatemniti. Vzemite si čas in prebrskajte naš izbor izdelkov, da boste našli lestenec, ki bo vašemu domu dodal prav posebno noto!


 LESTENCI

Odkrijte lestence za vsak prostor vašega doma:


Lestenci za različne načine osvetlitve
Lestenci so primerni za prostore z visokimi stropi, bodisi za dnevno sobo, spalnico ali stopnišče. Prosto visijo v prostoru, izžarevajo ekstravaganco in so nenavadna paša za oči. V določenih okoliščinah lahko oblikovne lestence uporabite celo za osvetlitev jedilne mize. V tem primeru poskrbite, da izberete lestenec s senčnikom, ki ne blesti in katerega svetloba je usmerjena navzdol ter tako mehko osvetljuje vašo mizo. 
Zaradi vsestranskosti lestencev so lestenci primerni za številne življenjske sloge. Je vaše pohištvo zelo moderno? Ponujamo vam popolnoma ujemajoča se svetila, prav tako pa tudi za notranjost, ki jo navdihuje vintage slog. Tudi hiše in stanovanja, ki so v industrijskem slogu, bodo v naši ponudbi izdelkov našle primeren lestenec.
V večini primerov imajo lestenci več različnih svetlobnih virov, včasih tri, pet ali celo več deset. Obstajajo pa tudi lestenci, ki imajo le en svetlobni vir v kombinaciji z izrazito vidnimi osvetljenimi elementi. Zaradi tega in ustreznih svetlobnih odbojev dajejo vtis, da imajo več svetlobnih virov.
Lestenci z LED diodami
V preteklosti smo uporabljali oljne svetilke, pozneje voščene sveče, nato žarnice: danes je sodobna tehnologija LED postala popolnoma prilagojena možnost za lestence. Po eni strani vam omogoča varčevanje z energijo pri osvetljevanju prostora, hkrati pa izkoristite dolgo življenjsko dobo, ki jo ponujajo te sijalke. Po drugi strani pa se zaradi veliko bolj kompaktne konstrukcije sijalk LED poveča možnost izbire posebnih, sodobnih modelov, ki jih s tradicionalnimi obeski za žarnice z žarilno nitko ali halogenske žarnice ne bi bilo mogoče izvesti.
Odkrijte elegantne lestence LED različnih oblik pri Forma svetila in ustvarite očarljive poudarke, impresivne svetlobne učinke in energetsko učinkovito osvetlitev svojega doma.

LESTENCI Z LED DIODAMI

Popularne barve lestencev:


Lestenci v najširših barvah in oblikah

Lestenci niso le svetlobni objekt, temveč tudi dekorativni oblikovalski element. K temu veliko prispeva barva. Pri nas boste našli lestence v žlahtni črni ali zlati barvi, pa tudi v brezčasni beli ali moderni srebrni. Poleg tega boste v naši spletni trgovini odkrili dizajnerske lestence v priljubljenih barvnih kombinacijah, kot sta črna in zlata. Za privlačno pozornost poskrbite z rdečim lestencem. Nekoliko bolj diskretni so lestenci v bež ali sivi barvi. Barvite poudarke lahko postavite z lestenci v roza, modri, oranžni, rdeči ali rumeni barvi. Poleg tega veliko vlogo igra tudi sama lestenca. Pri nas ne manka okroglih, valjastih ali linijskih lestencev.


LESTENCI

Raziskujte različne sloge:


Različni slogi lestencev

Poznamo več slogov lestencev. Pri izbiri je pomembno, da se uskladi z okolico in slogom prostora, v katerem bo nameščeno. 

Moderen slog vključuje čiste linije, preproste oblike in uporabo sodobnih materialov. Lestenci v modernem slogu so pogosto iz kovine, stekla ali plastike. Barvna paleta je običajno nevtralna, z možnostjo dodajanja živahnih poudarkov. 

Klasični stili vključujejo elegantne oblike, bogate detajle in uporabo tradicionalnih materialov, kot so kovina, les in steklo. Klasični lestenci pogosto vključujejo okrašene detajle, kot so izrezljani elementi ali kristalni dodatki. 

Minimalistični slog poudarja preprostost in odstranjevanje odvečnih podrobnosti. Lestenci v tem slogu so pogosto enostavna, z gladkimi linijami in nevsiljivimi barvami. Materiali so lahko kovina, steklo ali plastika.

Retro slog pa vključuje elemente iz preteklih obdobij, običajno iz 20. stoletja. Lestenci v vintage ali retro slogu imajo lahko izrazite oblike, barvne kombinacije ali detajle, ki jih povezujemo s preteklimi desetletji.

Nameni osvetlitve:


Lestenci z različnim številom svetlobnih virov


V večini primerov imajo lestenci več različnih svetlobnih virov, včasih tri, pet ali celo deset. Obstajajo pa tudi lestenci, ki imajo le en svetlobni vir v kombinaciji z izrazito vidnimi osvetljenimi elementi. Zaradi tega in ustreznih svetlobnih odbojev dajejo vtis, da imajo več svetlobnih virov.


Število virov:

1-3     4-6     8-10      12 IN VEČ

Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account