MENU

Priljubljena stenska svetila:Stenske svetilke -vsestranski pripomočki za celoten bivalni prostor

Za stenske luči je značilna njihova vsestranskost. Od bralnih luči do osvetlitve ogledal, od vznemirljive naglasne osvetlitve do osvetlitve prostora, saj lahko izpolnjujejo številne funkcije osvetlitve.

Izberite stenske luči, ki so primerne za vaš prostor in vaše zahteve. Če želite stenske luči upravljati individualno, so priljubljena izbira luči z vgrajenimi stikali, zatemnilniki ali senzorji gibanja, pa tudi s faznim zatemnjevanjem in daljinskim upravljanjem.

Izberite inovativna svetila z vgrajenimi diodami LED ali stenska svetila s preizkušenimi vtičnicami, ki olajšajo menjavo žarnic. Priporočamo tudi, da izberete stensko razsvetljavo, ki ustreza slogu vaše dnevne sobe. Upoštevajte barve, materiale in oblike. Za posebne primere, kot je osvetlitev ogledala ali osvetlitev nočne omarice, ponujamo stenske luči z edinstvenimi lastnostmi in poudarjeno osvetlitev, ki so primerne za vse prostore.


STENSKA SVETILAOdkrijte stenska svetila za vsak prostor vašega doma:

Vsestranska stenska svetila za različne načine uporabe:

Stenska svetila za stopnišča

Za osvetlitev stopnic priporočamo močne žarnice z močjo med 1.000 in 2.000 lumnov. Ne pozabite upoštevati dobrega nadzora bleščanja. Za ta namen so še posebej primerna stenska svetila s poudarjeno osvetlitvijo navzdol ali navzdol in navzgor. V slednjem primeru je priporočljiv ozek snop svetlobe, usmerjen navzgor, da se izognete neposrednemu pogledu na žarnico. Druga možnost so stenska svetila z matiranimi ali opalnimi difuzorji, ki zagotavljajo mehko, enakomerno svetlobo.


STENSKA SVETILA ZA STOPNIŠČA


Stenske svetilke za nočno omarico

Za nočno razsvetljavo so za branje kot nalašč stenske luči z navzdol usmerjeno svetlobo in ustreznim nadzorom bleščanja. Prepričajte se, da ima stenska svetilka stikalo ali zatemnilnik na glavi, ohišju ali kablu. Tako lahko svetilko udobno upravljate, ko ležite. Stenske svetilke, ki jih je mogoče nastavljati, zagotavljajo še večje udobje. Tako lahko vedno dobite svetlobo v želenem položaju.


STENSKA SVETILA ZA NOČNO OMARICO


Stenska svetila za ogledala

Stenske svetilke kot osvetlitev ogledala morajo opravljati dve nalogi hkrati: ustrezno morajo osvetliti osebo pred ogledalom, hkrati pa morajo preprečevati bleščanje. To je mogoče uspešno doseči z uporabo stenskih svetilk z matiranimi ali opalnimi difuzorji in mehko razpršitvijo svetlobe. Še ena prednost: v majhnih kopalnicah močna svetloba v ogledalu običajno zadostuje za osvetlitev celotnega prostora.


STENSKA SVETILA ZA OGLEDALA


Stenska svetila za slike

Za predstavitev slik, fotografij in podob v pravi luči potrebujete prava stenska svetila. Svetila, ki jih je mogoče nastaviti tako, da ciljno osvetljujejo določeno območje stene, so še posebej primerna za to delo. V ta namen lahko uporabite tudi reflektorje, ki so nameščeni na steno namesto na strop.


STENSKA SVETILA ZA SLIKE


Stenska svetila iz različnih materialov:

Popularne barve stenskih svetil:


Stenska svetila različnih oblik in slogov

Stenska svetilke niso le dragocen svetlobni predmet, temveč tudi estetski element opreme. Zaradi različnih oblik, barv in materialov se zlahka prilagodijo različnim življenjskim slogom. Primerne so tako za sodobno opremljena stanovanja kot tudi za notranjost v retro ali industrijskem slogu. Ste ljubitelj podeželskega sloga? Za vas imamo ravno pravšnjo stensko svetilko. Poleg tega vam ponujamo svetila, ki izhajajo iz različnih oblikovalskih tradicij. Ne glede na to, ali imate raje moderno, skandinavsko ali minimalistično oblikovanje: vam Forma svetila omogoča, da odkrijete stensko svetilke v skladu z vašim najljubšim slogom.


STENSKA SVETILA

Oglejte si vse oblike, ki jih ponujajo stenska svetila:


Različni slogi stenskih svetil:

Moderen slog vključuje čiste linije, preproste oblike in uporabo sodobnih materialov. Stenska svetila v modernem slogu so pogosto iz kovine, stekla ali plastike. Barvna paleta je običajno nevtralna, z možnostjo dodajanja živahnih poudarkov. 

Klasični stili vključujejo elegantne oblike, bogate detajle in uporabo tradicionalnih materialov, kot so kovina, les in steklo. Klasična stenske svetila pogosto vključujejo okrašene detajle, kot so izrezljani elementi ali kristalni dodatki. 

Skandinavski slog se osredotoča na preprostost, funkcionalnost in naravne materiale. Stenska svetila v skandinavskem slogu so običajno iz lesa, kovine ali stekla. Imajo minimalističen dizajn in svetle barve, ki prispevajo k občutku zračnosti in prostornosti. 

Minimalistični slog poudarja preprostost in odstranjevanje odvečnih podrobnosti. Stenska svetila v tem slogu so pogosto enostavna, z gladkimi linijami in nevsiljivimi barvami. Materiali so lahko kovina, steklo ali plastika.

Industrijski slog je navdihnjen z videzom industrijskih prostorov. Stenska svetila v tem slogu so pogosto iz kovine, lahko imajo grob videz, izpostavljene žarnice in druge industrijske elemente, kot so verige ali cevi.

Retro slog pa vključuje elemente iz preteklih obdobij, običajno iz 20. stoletja. Stenska svetila v vintage ali retro slogu imajo lahko izrazite oblike, barvne kombinacije ali detajle, ki jih povezujemo s preteklimi desetletji.

Raziskujte različne sloge:

  Predstavnik industrijskega sloga:

DCWéditions Paris
Zgodba o uspehu podjetja DCWéditions se je začela leta 2008 s ponovno produkcijo znamenite svetilke Lampe Gras Bernarda-Albina Grasa. Francosko podjetje se je nato skorajda samo od sebe razvilo v absolutno vrhunsko podjetje za ekskluzivne svetlobne izdelke. Ponovne izdaje zgodovinsko vplivnih oblikovalskih ikon so se izkazale za uspešnico. Svetila so prilagojena današnjim zahtevam in izžarevajo čisti retro šarm. Masivno steklo, robustno jeklo ali neobdelan surovi baker dajejo svetilkam nezamenljiv industrijski videz sodobne vrste.

Poleg legendarne svetilke Lampe Gras ponudba podjetja DCWéditions Paris vključuje številne druge družine izdelkov, med njimi tudi svetilko Mantis Bernarda Schottlanderja. Poleg tega se redno dodajajo nove zbirke. Vse izdelke vrhunske blagovne znamke združujeta brezčasen dizajn in trajna kakovost.

Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account