MENU

Priljubljena zunanja talna svetila:Univerzalne zunanje talne svetilke v elegantnih modelih

S talnimi svetilkami lahko zunanji prostor naredite bolj domač in prijeten. Tako lahko teraso spremenite v dnevno sobo na prostem ali na vrtu ustvarite čarobne oaze svetlobe.  Pri nas vam je na voljo široka izbira zunanjih talnih svetilk različnih oblik. Odkrijte svetila LED za varčno razsvetljavo in poiščite mobilna solarna in baterijska svetila, ki jih lahko prilagodljivo postavite na zunanjo površino. Izbirate lahko med različnimi barvami in izberete zunanjo svetilko z želenim načinom montaže. Iščete talno svetilko, ki jo lahko hitro in preprosto postavite na teraso ali balkon? Potem so dobra izbira modeli s klasičnim podstavkom za svetilko. ZUNANJA TALNA  SVETILA
Kako lahko talne svetilke uporabljam zunaj?

Talne svetilke lahko zunaj uporabite na več različnih načinov. Uporabite jih lahko na primer kot orientacijsko luč in splošno osvetlitev terase ali vrta. Pri tem so priporočljive zunanje talne svetilke z razpršeno svetlobo, ki enakomerno sveti v okolico.

Nastavljive svetilke, katerih svetlobo lahko usmerjate ciljno, so še posebej praktične. Postavite zunanjo svetilko poleg počivalnika ali vrtnega ležalnika in se udobno namestite z dobro knjigo na svežem zraku.

Za namizno razsvetljavo na vrtu lahko uporabite tudi talne svetilke. V tem primeru izberite obločne svetilke, ki vrtno mizo od zgoraj kopajo v prijetni conski svetlobi.

                                                                                                                                                                                                             


"Foscarini uresničuje ideje o oblikovanju in svetlobi, ki so rezultat svobodnega raziskovanja, izražanja in razvoja brez kakršnih koli proizvodnih omejitev. Vse od ustanovitve je Foscarini podjetje brez tovarne, ki lahko svobodno raziskuje materiale in proizvodne tehnike, primerne za razvoj vsake nove zamisli, pri čemer se zanaša na lokalno obrtno odličnost." - Carlo Urbinati, ustanovitelj in predsednik družbe Foscarini.

Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account