MENU

Priljubljena zunanja viseča svetila:


Viseče svetila za zunanjo uporabo - elegantni svetlobni predmeti

Viseče svetilke pritegnejo pozornost in s svojo prijetno svetlobo ustvarijo vzdušje. Z njimi lahko svoj zunanji prostor naredite bolj domač in ustvarite vabljiv ambient za dobro počutje.

Na balkonu ali na vrtu, na drevesu ali obešene nad vrtno mizo: možnosti za osvetlitev zunanjega prostora z visečimi svetilkami so vsestranske - tudi če zunaj ni ustrezne električne vtičnice.

V ta namen preprosto uporabite viseče luči s polnilnimi baterijami ali vtiči. Zaradi njih boste uživali v veliki prilagodljivosti pri osvetljevanju zunanjih površin z visečimi lučmi.

Odkrijte naše trende pri zunanjih visečih svetilkah in izbirajte med različnimi barvami, materiali in slogi oblikovanja. Brskajte po naši vsestranski ponudbi in se navdušite nad različnimi svetlobnimi rešitvami in dizajni. ZUNANJA VISEČA SVETILA
Različni načini pritrditve 

Če na prostem nimate na voljo električne vtičnice, preprosto uporabite viseče luči s polnilno baterijo ali vtičem. Lahko jih na primer pritrdite na drevesa ali nadstreške s trakovi, zankami ali drugimi obeski.

Če se odločite za baterijske svetilke, ste neodvisni od električne vtičnice in lahko visečo svetilko fleksibilno obesite zunaj. Ko je baterija napolnjena, vam bo svetilka več ur zagotavljala prijetno svetlobo - brez električne vtičnice ali vtičnice. Če je slednja na voljo, so dobra izbira zunanje viseče svetilke z vtičnico, tako da lahko po potrebi izkoristite neprekinjeno osvetlitev.


Popularne barve zunanjih visečih svetil: