MENU

PLA Č ILNE MOŽNOSTI

Paypal

PayPal je preprosta in hitra spletna storitev za plačevanje. Spada med največje in najbolj varne spletne plačilne sisteme med spletnimi trgovci in potrošniki. Deluje na osnovi vašega e-naslova in osebnega gesla. Vaši bančni podatki in podatki kreditne kartice so shranjeni le pri storitvi PayPal. Zato ni potrebno pri vsakem nakupu ponovno pošiljati podatkov prek spleta. Plačila prek omenjene storitve so opravljena v nekaj sekundah in so brezplačna. V koraku »Način plačila« izberite možnost PayPal. Več informacij prejmete na https://www.paypal.com/si/webapps/mpp/pay-online.

  

Plačilo po predračunu

V kolikor boste plačilo izvedli po predračunu, vam bomo na vaš e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oziroma pri nakupu poslali predračun in podatke za plačilo (znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila). Predračun je potrebno plačati v roku veljavnosti predračuna, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Blago vam bomo lahko poslali, ko bo plačilo vidno v našem sistemu in v roku, ki je naveden ob izdelku. V primeru plačila po predračunu, boste prejeli tudi popust v višini 3% cene naročenih izdelkov.

 

Plačilne  kartice  (Visa, Mastercard, Maestro, American Express)

V spletni trgovini vam omogočamo plačevanje s plačilnimi karticami Mastercard, Visa, Maestro in American Express. V koraku “Način plačila” izberite možnost Kreditne kartice, vnesite podatke svoje plačilne kartice in nadaljujete z nakupom (predhodno na svoji banki preverite, če je vaši kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje).

 

Apple Pay

S storitvijo Apple Pay enostavno in varno plačujete v trgovinah, aplikacijah, v spletu in drugje. Ob uporabi kreditne ali debetne kartice z Apple Pay se številka kartice ne shrani ne na napravi ne na Applovih strežnikih, ampak sistem napravi dodeli unikatno namensko številko (Device Account Number), ki se šifrira in varno shrani v elektronskem čipu kartice. Vsaka transakcija se potrdi z uporabo enkratne dinamične varnostne kode - z uporabo kamere in prepoznavo obraza (Face ID), čitalnika prstnih odtisov (Touch ID) ali z geslom naprave.

Google Pay

Google Pay je platforma za spletni plačilni sistem, ki ga je razvil Google za izvajanje nakupov izdelkov v aplikacijah in plačevanje na mobilnih napravah, ki uporabnikom omogočajo plačila z Android telefoni, tablicami ali urami.

SOFORT

SOFORT je plačilna metoda, ki temelji na načelu bančnega nakazila. V nasprotju z običajnim nakazilom mora potrošnik le preveriti plačilo. Podrobnosti, kot so znesek in upravičenec, so že izpolnjene. SOFORT nato nadaljuje s plačilom. Prednost načina plačila je ta, da odpravlja človeške napake, zaradi česar gre za preprost in hiter način plačila.Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account