MENU

Tračni sistemi in profili


Tračni sistemi in profili združujejo funkcionalnost, estetiko in praktičnost. Pri izbiri je ključno upoštevati funkcijo svetilke glede na specifične potrebe prostora. Estetski vidik, kot so barva, oblika in material svetilke, naj se skladajo z notranjim oblikovanjem prostora. Pri tračnih svetilih gre za edinstven sistem razsvetljave, pri kateri se na linearni sistem namestijo svetila z možnostjo različnih konfiguracij. Prednost tega sistema je v fleksibilnosti in vsestranskosti, saj lahko tračna svetila prilagodimo glede na potrebe prostora. Na tračni sistem lahko namestimo reflektorska ali pa viseča svetila, ki lahko služijo kot primaren vir svetlobe, dekorativna razsvetljava ali pa usmerjena osvetlitev. Lahko jih namestimo v ravne ali pa pravokotne linije.


TRAČNA SVETILAKam jih namestiti?

V restavracijah, hotelih, trgovinah in poslovnih prostorih bodo tračna svetila nemudoma pritegnila pozornost vaših strank in obiskovalcev. Tovrstna razsvetljava pa ni primerna le za komercialne namene, ampak jih lahko uporabimo tudi v stanovanjskih prostorih. V hodniku, v katerem imamo obešena umetniška dela, jih bodo tračna svetila čudovito poudarila. Tudi v kuhinji bodo s svojo izjemno fleksibilnostjo pripomogla k boljši osvetlitvi, ki jo potrebujemo za opravljanje različnih kuhinjskih opravil. Namestimo jih lahko tudi v dnevno sobo ali pa jedilnico. Vsekakor so tračna svetila trenutno zelo popularna za bivanjsko razsvetljavo. So zelo dobra rešitev, kadar imamo v prostoru le en električni izpust, želimo pa namestiti več svetil. Izbirate lahko med 48- ali 230-voltnim tračnim sistemom, odvisno od posebnih zahtev projekta.Proces dela: 

Da bo vaša razsvetljava funkcionalna, bomo v podjetju Forma svetila skupaj z vami poiskali najprimernejši tračni sistem za vas.
Naša ekipa in partnerji izstopajo po svoji strokovnosti in bogatih izkušnjah. Nudimo strokovno pomoč in nasvete v vsaki fazi projekta, ter smo na voljo za kakršnekoli informacije.
Če želite izvedeti več o tračni razsvetljavi, se pogovorite s članom naše ekipe ali pa se naročite na posvet s strokovnjakom za razsvetljavo.

1
Načrtovanje

Sodelujemo pri identifikaciji posebnih zahtev vašega projekta in nudimo rešitev, prilagojeno vašim potrebam. V pomoč so nam številni arhitekti in inženirji.

2
Izbira izdelkov

 Nudimo svetovanje pri izbiri izdelkov ter določanju tehničnih specifikacij. Izbiramo le med blagovnimi znamkami najvišje kvalitete.

3
Dostava

Zagotavljamo pravočasno dostavo. Vaše naročilo skrbno spakiramo, pripravimo vse potrebno in izdelke dostavimo v predvidenem roku.

         Blagovne znamke specializirane za profile in sisteme:

Arkoslight

V podjetju Arkoslight se svetloba pretaka po žilah. Že več kot tri desetletja čas priča o zavezanosti podjetja k ustvarjanju širokega nabora svetlobnih rešitev. Dan za dnem si prizadevajo, da bi vam ponudili najboljše možne svetilke. Njihovi izdelki so skrbno raziskani, vključujejo najsodobnejšo tehnologijo, se ponašajo z izjemnim dizajnom in izpolnjujejo najzahtevnejše cilje glede kakovosti. So ustvarjalci najbolj eteričnega elementa vaše okolice. Čeprav je morda najbolj neopažen, ni dvoma o njegovem pomenu pri zagotavljanju privlačnosti in gostoljubnosti vašega bivališča; razkriva lepoto in značaj intimnega prizorišča, na katerem se odvija življenje. "Svetloba je naše življenje že od leta 1984... in razsvetljuje življenja ljudi okoli nas."

KATALOG

Artemide architectural

Artemide je italijansko podjetje, ki je znano po oblikovanju in proizvodnji razsvetljave. Poleg svoje osnovne linije razsvetljave proizvajajo tudi izdelke pod imenom Artemide Architectural, ki so namenjeni arhitektom, oblikovalcem in inženirjem, ki iščejo vrhunske svetlobne rešitve za različne arhitekturne projekte. Artemide Architectural je specializiran oddelek podjetja, ki se osredotoča na inovativne in tehnično napredne svetlobne sisteme, namenjene za vgradnjo v arhitekturne okolje. Izdelki, ki so odraz inovacij in oblikovalskih spretnosti, na novih mejah svetlobe, kjer je poudarek na izdelku kot takem ter na delovanju in obveščevalnih informacijah. Odprti in prilagodljivi sistemi, ki lahko zadovoljijo potrebe vseh prostorov, rešitve, ki opredeljujejo nov način pristopa in doživljanja svetlobe.

KATALOG

 

Intra lighting

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes se vse bolj uveljavlja kot globalni ponudnik pametne razsvetljave. Kot eden izmed najpomembnejših akterjev na trgu razsvetljave se trudi prispevati k dobrobiti vsega sveta. Profili so elegantni in neskončni, ter omogočajo največjo prilagodljivost. Izbira modulov je široka, vgradnja pa je preprosta, hitra in varna, brez uporabe orodja. Kombinirajte jih, kot želite, in jih kadar koli zamenjajte ali prestavite. Pokrivajo širok spekter uporabe - od pisarn, galerij, trgovine na drobno, gostinstva do zasebnih stanovanj.

KATALOG

Flos architectural

Flos je uveljavljeno podjetje, ki je znano po sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci in arhitekti za ustvarjanje inovativnih in estetsko dovršenih svetlobnih rešitev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1962 in od takrat je pridobilo ugled s svojimi visokokakovostnimi izdelki. Flos Architectural je pododdelek podjetja Flos, ki se osredotoča na arhitekturne svetlobne rešitve. Takšni izdelki so običajno zasnovani za vgradnjo v arhitekturno okolje, kot so javni prostori, poslovni prostori, hoteli in drugi prostori, kjer je svetloba ključna za vzdušje in funkcionalnost.

KATALOG

Oty light

Oty Light je italijanska blagovna znamka, specializirana za razsvetljavo. Ustanovila sta jo brata Andrea in Simone, ki sta že od nekdaj v simbiozi, precej trdnem in nerazložljivem odnosu. Prav ta močna vez ju je naravno pripeljala do sodelovanja in ustanovitve podjetja Oty Light. Podjetje Oty Light, ki združuje sodobno estetiko in trajnostno tehnologijo, ponuja svetila, ki so primerna za več stilov in vse vrste projektov: njihovi reflektorji  so bili uporabljeni v več projektih. Ustvarili pa so tudi viseča svetila in lestence, ki bi bili primerni tudi za velike sprejemne sobe.

KATALOG


Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Account