MENU

Priljubljeni stebrički:Stebrički - učinkovita osvetlitev za visoko stopnjo varnosti

Stebrički zagotavljajo dobro orientacijsko svetlobo ob vrtnih poteh ali dovozih, tako da ste na cesti varni kadar koli podnevi ali ponoči. Hkrati stebrički postavljajo čudovite svetlobne poudarke in ustvarjajo vabljivo vzdušje na vašem zunanjem prostoru. Zunanje svetilke lahko običajno namestite na tla ali v tla s pomočjo privitega podstavka ali zemeljskega trna. Svetilke s talnim trnom pritrdite v tla.

Večina naših stebričkov se predstavlja s preprosto geometrijsko obliko, večinoma v obliki valja ali kocke. Poleg tega boste našli tudi nekatere luči z okrasnimi detajli. Odkrijte stebričke z detektorjem gibanja in senzorjem somraka ter poiščite modele s solarno ploščo. Izbirate lahko med stebrički z vgrajenimi diodami LED ali standardnimi vtičnicami ter med različnimi barvami. Prebrskajte pestro ponudbo in polepšajte svoj dom.

STEBRIČKIOglejte si vse oblike, ki jih ponujajo stebrički:
Stebrički za osvetlitev poti
   

Stebrički so klasika med cestnimi svetilkami. Ob dovoznih ali vrtnih poteh s svojo svetlobo omogočajo dobro orientacijo v temi. Tako se lahko vedno varno gibljete okoli hiše ali po vrtu.

Nasvet: Da bi se izognili nevarnosti spotikanja ob poti, poskrbite, je napeljava speljana pod zemljo.

Z učinkovito osvetlitvijo poti postavite čudovite svetlobne poudarke in ustvarite vabljiv ambient na svojem zunanjem prostoru.


Popularne barve stebričkov: