MENU

Priljubljena zunanja stenska svetila:Zunanja stenska svetila - varna orientacija v vabljivem ambientu

Osvetljen vhod v hišo, fasada s svetlobo ali prijetna osvetlitev terase: z zunanjimi stenskimi svetilkami lahko ustvarite osebno zunanjo razsvetljavo za večjo varnost in boljše počutje.

Odkrijte naša zunanja stenska svetila za različne prostore - od teras in balkonov do dvorišč in dovozov. Pri nas lahko najdete svetila, ki bodo poskrbela za dobro orientacijsko osvetlitev vhoda v vrtno lopo ali hišo. Našli boste tudi modele, ki bodo zagotovili svetlo svetlobo za osvetlitev vaše garaže ali nadstreška za avtomobile.

Številne naše stenske svetilke za zunanjo uporabo imajo posebne funkcije in vključujejo na primer detektorje gibanja ali senzorje somraka, da bo vaša zunanja stenska razsvetljava varna in udobna, hkrati pa bo varčevala z energijo.ZUNANJA STENSKA SVETILA
LED zunanje stenske svetilke  

Energetska učinkovitost je še posebej pomembna za zunanje stenske luči, ki so prižgane več ur na dan. Svetila z vgrajenimi diodami LED so učinkovite rešitve za osvetlitev. Porabijo veliko manj energije kot svetila s halogenskimi ali žarnicami. Manj energije porabijo tudi v primerjavi z naknadno nameščenimi svetilkami s svetlečimi diodami, saj žarnice v teh svetilkah običajno oddajajo svetlobo v vse smeri. Z uporabo zunanjih stenskih svetil LED boste torej zmanjšali stroške energije in zaščitili okolje. Poleg zelo visoke energetske učinkovitosti imajo zunanje stenske svetilke LED še druge uporabne prednosti: ena od njih je trajnost. Po nakupu in namestitvi na zunanjo steno vam bodo zunanje stenske svetilke zagotavljale več let zelo dobre kakovosti osvetlitve. Svetilka LED z življenjsko dobo do 20.000 ur, ki gori štiri ure na dan, bo delovala približno 14 let.


LED SVETILA

Zunanja stenska svetila iz različnih materialov: